KONZERVATIVA I ENDODONCIJA

 

Endodontsko i konzervativno lečenje zuba

Lečenje kanala korena (endodoncija) je terapijska procedura koja ima za cilj da sačuva zub od vađenja a podrazumeva uklanjanje obolele ili inficirane pulpe (zubnog nerva).

U našoj ordinaciji lečenje kanala korena obavlja se uz primenu savremene opremene i provereno dobrih materijala. Za uspešnu terapiju važno je da kanal bude obradjen i napunjen do samog vrha. Za precizno odredjivanje dužine kanala korena koristimo električni lokator (apeks lokator) i digitalni rendgen aparat kod koga je zračenje znatno smanjeno, a koji brzo i lako daje snimak zuba sa mogućnošću kompjuterskog čuvanja snimaka i praćenja ishoda terapijske procedure tokom vremena. Primenjujemo savremene tehnike obrade kanala uz upotrebu dokazano najboljih sredstava za irigaciju i dezinfekciju kanala korena kanala. Za definitivno punjenje kanala koristimo materijale koji spadaju među trenutno najkvalitetnije dostupne na tržištu. Adekvatno izlečen zub može nastaviti da funkcioniše u ustima dugi niz godina, čak i više decenija, a vredi više i od najboljeg implantata.

  • kompozitni I keramički estetski ispuni (kompozitne i keramičke estetske ispune)
  • endodoncija
  • konzervativna terapija

Ako nemate sada dovoljno vremena za svoje zdravlje, kasnije ćete morati da odvojite mnogo više vremena i novca za svoju bolest.

Kontakt

Kontakt forma

Kontakt detalji

Informacije

Stomatološka ordinacija “ĐURIŠIĆ” nalazi se u centru Beograda, tri minuta od kružnog toka Slavija.